مهاجرت سرمایه گذاری آلمان
ویزای تجاری آلمان
آلمان وارث چهارمین اقتصاد بزرگ جهان است، شنیدن همین جمله کافی است، تا صاحبان کسبوکارهای مختلف سفر آلمان را در برنامههای کاریشان قرار دهند.
شهروندان کشورهای مختلف شرایط متفاوتی برای تجارت با آلمان دارند. در حال حاضر شهروندان ۶۲ کشور نیاز به ویزای تجاری برای دادوستد با شرکتهای این کشور ندارند؛ اما شهروندان دیگر کشورها باید حتما ویزای آلمان را داشته باشند تا بتوانند وارد خاک این کشور شوند.
ایرانیها ازجمله کسانی هستند که گرفتن ویزای تجاری آلمان برایشان ضروری است، بنابراین اگر علاقه دارید که با شرکتهای آلمانی در ارتباط باشید، همینالان برای گرفتن ویزای این کشور اقدام کنید و فرصت را از دست ندهید.
برای گرفتن ویزا تجاری آلمان به مدارک زیر نیاز دارید:
دعوتنامه شریک تجاری در آلمان به زبان انگلیسی یا آلمانی
مشروح جلسات تجاری (برای اقامت بیش از ۳۰ روز در آلمان)
صورتحساب گردش مالی ششماهه شرکت تجاری
اجازهنامه مدیر برای سفرهای کاری کارکنان
سند نشاندهنده وجود روابط تجاری پیشین بین دو شرکت
کپی و اصل اساسنامه شرکت تجاری
گواهی اینکه یکی از شرکتهای تجاری میهمان یا میزبان، عهدهدار هزینههای اقامت و… متقاضی در طول سکونت در آلمان خواهد شد.
-
شرایط کلی اخذ ویزای آلمان
کشور آلمان، به دلیل دارا بودن شرایط پناهندگی و حمایت از پناهندگان، سخت گیری زیادی در اعطای ویزا دارد. در صورتی که شرایط زیر را برای اخذ ویزای آلمان نداشته باشید، نمیتوانید ویزای این کشور را دریافت کنید.
شرایط ویزای آلمان عباتند از:
۱. تمکن مالی:
تمکن مالی برای ویزای آلمان، حدودا بین ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان برای هر نفر میباشد. در صورتی که مبلغ تمکن مالی شما زیر این مبلغ باشد، درخواست ویزای شما رد خواهد شد. تمکن مالی باید به یورو صادر شود و توسط شعبه صادر کننده به مهر و امضاء برسد.
۲. گردش حساب:
منظور از گردش حساب، مبالغ ورودی و خروجی به حساب نیست بلکه، تعداد تراکنشات حساب متقاضی در ۳ ماه اخیر میباشد. گردش حساب، باید با نامه تمکن مالی همخوانی داشته باشد. در صورتی که تطابقی بین این دو وجود نداشته باشد و یا گردش حساب شما پائین باشد، ویزای آلمان شما ریجکت خواهد شد.
۳. ارائه دعوتنامه قوی:
منظور از دعوت نامه قوی، دعوت نامه ای است که از سوی اعضای خانواده، یک شرکت و یا یک نمایشگاه باشد. در متن دعوتنامه، باید اطلاعات شخصی متقاضی به صورت کامل وارد شده و مدت زمان و محل اقامت متقاضی ذکر شود. همچنین، در صورتی که دعوت کننده از متقاضی حمایت مالی میکند، باید در متن دعوت نامه ذکر شود.
۴. تاریخچه سفری:
لزومی به ارائه تاریخچه سفری برای ویزای آلمان نیست. اما در صورتی که ویزای شینگن و یا هر ویزای معتبر دیگری در پاسپورت خود داشته باشید، شانس شما برای اخذ ویزای آلمان بیشتر میشود.
مدارک مورد نیاز اخذ ویزای آلمان
مدارک ویزای آلمان، نیازی به ترجمه ندارند و شما میتوانید اصل مدارک را در زمان وقت سفارت همراه خود ببرید.
مدارک ویزای آلمان به ترتیب زیر میباشد:
فرم درخواست ویزای آلمان
پاسپورت فعلی متقاضی به همراه کلیه ویزاها و گذرنامه های قبلی
رسید پرداخت هزینه درخواست ویزا
سند ازدواج
کلیه اسناد ملکی
گواهی اشتغال به کار
گواهی اشتغال به تحصیل (در صورت محصل بودن)
گردش حساب ۳ ماه اخیر به همراه تمکن مالی
رزرو بلیط رفت و برگشت و واچر هتل
ارائه دعوت نامه معتبر
چگونگی دریافت وقت سفارت آلمان
وقت سفارت آلمان در ایران، توسط کارگزاری ویزامتریک انجام میشود. پس از ثبت نام در سایت Visametric و تعیین نوع ویزا، میتوانید وقت سفارت خود را تعیین کنید. وقت سفارت ویزای المان حدودا برای ۴۵ روز پس از ارسال درخواست در دسترس است.
هزینه اخذ ویزای آلمان
هزینه درخواست ویزای المان در فارس مهاجر تقریبا ، ۳،۵۰۰،۰۰۰ تومان میباشد. این فقط هزینه درخواست است و پرداخت کلیه هزینه های داخل سفارت، به عهده متقاضی میباشد.
مدت زمان جوابدهی ویزای آلمان
حدودا ۲۱ روز کاری پس از مراجعه به دفتر ویزامتریک، جواب ویزای المان برای شما صادر میشود. برای دریافت جواب و مدارک ویزای آلمان، باید حضورا در این دفتر به همراه رسید تحویل مدارک، حضور داشته باشید.
ویزای آلمان با دعوتنامه
مطمئن ترین راه اخذ ویزای آلمان، اقدام با دعوتنامه معتبر است. دعوت نامه میتواند از سوی اعضای خانواده، دوست و یا یک نمایشگاه در آلمان باشد. در متن دعوتنامه باید اطلاعات شخص متقاض، تاریخ ورود به آلمان و خروج از آن و محل اقامت قید شود. همچنین اگر شخص دعوت کننده از شما حمایت مالی نیز میکند، باید در متن دعوتنامه به آن اشاره کند.
دلایل ریجکت ویزای آلمان
رایج ترین علت رد شدن ویزای آلمان، عدم اعتماد افسران ویزای این کشور به بازگشت متقاضیان به کشور مادری خود میباشد.
پس از این مورد، رایج ترین دلایل ریجکت ویزای المان به شرح زیر میباشد:
عدم اعتماد افسران ویزای المان به بازگشت متقاضی
سوء پیشینه کیفری و یا حقوقی در گذشته و یا حال
ارائه مدارک غیرواقعی و یا دروغین
ارائه پاسپورت آسیب دیده و یا نامعتبر
ارائه بیمه مسافرتی نامعتبر
رفع ریجکت ویزای آلمان و اعتراض به رد شدن آن
رفع ریجکت ویزای آلمان وجود ندارد. شما ۹ ماه پس از تاریخ ریجکتی، با برطرف کردن مشکلات و نواقص پرونده خود میتوانید دوباره اقدام کنید.
اعتراض به رد شدن ویزای آلمان به این شکل است که شما باید یک نامه به زبان آلمانی در قالب ایمیل برای افسران ویزا ارسال کنید.
برای اعتراض به ریجکت ویزای آلمان، از ۱ روز تا ۱ ماه و برای اعتراض به دیگر انواع ویزای آلمان، از ۱ روز تا ۱ سال پس از مدت زمان ریجکت فرصت دارید اقدام کنید.
جواب اعتراض به رد شدن ویزای آلمان ۴۰ روز کاری بعد ارسال میشود.